Du er her: Forside » Persondatapolitik

Persondatapolitik


Persondatapolitik

For at handle på iMania.dk skal du oprette en konto, som til hver en tid kan slettes igen. I den forbindelse indsamler vi følgende informationer som er nødvendige for at kunne behandle din ordre:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Persondata overføres sikkert og krypteret ved hjælp af SSL/HTTPS, hvor det er muligt. Persondata i e-mail, som fx ordrebekræftelse, sendes ikke krypteret. Persondata opbevares ikke krypteret. Persondata er beskyttet gennem streng adgangskontrol. 

Persondata i forbindelse med et køb opbevares i 5 år, eller så længe lovgivningen kræver det, til behandling af eventuelle garantisager og som dokumentation til offentlige myndigheder, hvor lovgivningen kræver det.


Har du oprettet en konto uden at foretage et køb, slettes din konto automatisk når du ikke har logget ind i et år eller når du sletter din konto under "Indstillinger og oversigter". 

Vi foretager registreringen af dine persondata for at du kan handle på shoppen og for at kunne behandle din ordre og levere varer til dig. 

Alle ansatte i virksomheden har adgang til dine persondata. 

Vi bruger udelukkende de nævnte persondata til at behandle din ordre. Du vil fx modtage en ordrebekræftelse pr e-mail og eventuelt forsendelsesinformationer om afhentningssted etc. pr e-mail og/eller SMS. 

Har du aktivt tilmeldt dig vores nyhedsbrev modtager du lejlighedsvis nyhedsbreve med tilbud og informationer. Har du ikke udtrykkeligt givet dit samtykke, sender vi dig aldrig e-mail eller lignende der ikke vedrører en ordre. 

Persondata videregives kun til underleverandører, hvor det er strengt nødvendigt for at kunne behandle din ordre, fx til fragtløsninger. Persondata videregivet til underleverandører er underlagt samme lovgivning, som dette dokument og underleverandører videregiver under ingen omstændigheder oplysninger til tredjemand. 

Persondata opbevares ukrypteret men med hensigtsmæssige sikkerhedsforanstaltninger i Danmark. 

Personfølsomme data som fx fødselsdato, personlige overbevisninger, seksualitet og lignende registreres ikke. 

Du har ifølge persondataloven ret til indsigt i de data der registreres om dig. Du kan altid finde alle data vi har registreret om dig ved at logge ind på din konto og klikke på "Indstillinger og oversigter", hvor du også har mulighed for at slette din konto. 

Henvendelser vedr. indsigelser og indsigt i persondata skal foregå pr e-mail til: kontakt@imania.dk

Den dataansvarlige er: iMania.dk v/Anders B. Nielsen

iMania.dk vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom misbrug eller kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

Cookies og anonyme data


I forbindelse med dit besøg på iMania.dk's hjemmeside bliver der, som på størstedelen af internettet, automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde. For det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed samt identificere og løse problemer og for det andet bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Ønsker du ikke at dine anonyme data anvendes til statistikker kan dette deaktiveres under "Indstillinger og oversigter" efter du er logget ind. Har du ikke oprettet en konto, eller er ikke logget ind, og ønsker du ikke at anonyme data registreres kan du ikke anvende dette website efter deaktivering af cookies(læs nedenstående afsnit om cookies). 

Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan de besøgende finder vores side
• Hvilken browser de besøgende anvender
• Hvilken skærmopløsning de besøgende har
• Hvilken side den besøgende først så
• Hvilken side den besøgende forlader siden fra
• Hvor lang tid den besøgende bruger på siden
• Hvor mange sider den besøgende ser


For at handle i denne webshop skal din browser acceptere cookies. Når du lægger en vare i indkøbskurven gemmes der en cookie på din egen computer for at du kan lægge flere varer i samme kurv og handle på webshoppen. Vi benytter cookies for at øge sikkerheden i forbindelse med dit besøg på siden. Ved at tillade cookies i din browser, opnår vi bedre sikkerhed i kommunikationen mellem din computer og webshoppen. Har du ikke cookies aktiveret i din browser kan vi ikke opretholde en sikker forbindelse mellem din computer og vores server og du kan derfor ikke handle på webshoppen. 

 

Indkøbskurv  Mere
Indkøbskurven er tom
Åbningstider
iMania.dk's butik

Mandag-fredag: 10:00-17:30
Lørdag d. 13/10: Lukket
Søndag: Lukket

Kundeservice
Spørgsmål?
Ring 98 16 40 05 nu!

E-mail (24/7)
kontakt@imania.dk
Find os på de sociale medier


Valuta
Kurser
1 DKK = 0.00002324 BTC
1 BTC = 43029.26 DKK
1 BCH = 2996.97 DKK
Fordele hos iMania.dk
Levering på 1-2 hverdage!
Bestil inden kl 17:30 og din ordre afsendes samme hverdag!
Gratis fragtalle ordrer over kr 300,- (Ellers fra kr 15,-)
Ingen gebyrer!
Danmarks største udvalg af iPhone 5 og 5S covers
Fem stjerner på Facebook

Du kan betale med


Dankort  Visa  Visa Debit  Mastercard  AmEx  Paypal
Bitcoin

Kontakt

iMania.dk v/ Anders B. Nielsen
Gravensgade 9, St TH 9000 Aalborg
CVR nummer: 33182805 | E-mail: kontakt@imania.dk
Telefon: +45 98164005

Topkarakter hos kunderne!

Vi får gennemsnitligt 4,8/5 på Facebook