SEO, Hosting og Ydelser

Selvom vores grundlæggende forretningsgrundlag hos iMania.dk er salg af tilbehør og reparation af Apples mobile enheder er det ikke det eneste vi kan. iMania.dk har i årenes løb opbygget en lang række in-house kompetencer indenfor alle områder, som er nødvendige for at opbygge en successfuld webshop og dem sælger vi nu ud af.

Denne kategori er derfor rettet mod dig som driver hele eller noget af din forretning på nettet eller godt kan tænke dig at starte din egen webshop.

Vi har lang erfaring indenfor søgemaskineoptimering, marketing på nettet og tekniske løsninger der kan være med til at forbedre din internetforretning.

Vi tilbyder blandt andet meget billig hosting af mindre internetprojekter, da vi mener priserne ofte er alt for høje på fx hosting af en Wordpress blog - helt uden de behøver være det.

Vi tilbyder også teknisk support for webshops med osCommerce som platform, heriblandt den glimrende danske variant Uniquefree, som er en gratis webshop der er tilpasset danske forhold og gør det let at starte en lille webshop uden stor teknisk erfaring.

Vil du gerne starte en webshop kan vi derfor hjælpe dig i gang meget billigt. Vi ved at det ikke behøver koste 25.000,- at starte en webshop og vi kan hjælpe dig med at finde de billigste løsninger så dine faste udgifter holdes i bund.

Har du allerede en osCommerce-baseret webshop, men ikke helt godt nok styr på PHP, MySQL og de tekniske detaljer til at vedligeholde den, kan vi hjælpe dig med at udvælge og installere moduler, blandt de over 7.000 forskellige add-ons til osCommerce.

Klik på de enkelte kategorier for at se hvilke services vi tilbyder og hvordan de kan være med til at optimere din forretning på nettet. Du er også meget velkommen til at ringe til os på hverdage (tlf 23618990) eller sende os en mail på kontakt@imania.dk

1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'where status_categ = 1 order by sort_order, cd.categories_name' at line 1

select c.categories_id, cd.categories_name, c.categories_image, c.parent_id from categories c, categories_description cd where c.parent_id = '149' and c.categories_id = cd.categories_id and cd.language_id = '1' where status_categ = 1 order by sort_order, cd.categories_name

[TEP STOP]